ENGLISH
Del

Offentlige Partnere


Dansk Atletik Forbund
Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang og motionsløb. Forbundet blev stiftet i 1907 og har i dag til huse i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundet har 235 medlemsforeninger, der tilsammen har mere end 40.000 medlemmer.

Med en medlemsskare spredt over en vifte af aktiviteter fra olympisk atletik til stavgang favner Dansk Atletik Forbund bredere end nogen anden sport i Danmark.

www.dansk-atletik.dk

Sport Event Denmark

Sport Event Denmark er den nationale katalysator indenfor internationale sportsbegivenheder, og tilbyder bl.a. rådgivning og økonomisk støtte til arrangører af VM, EM mv. samt toneangivende/idrætspolitiske idrætskongresser m.v. på dansk grund.

Organisationens rådgivning baserer sig på et mangeårigt samarbejde med specialforbund, byer, regioner og turistorganisationer med henblik på at skabe de bedst mulige vilkår for idrætsbegivenheder i Danmark. Og organisationen har derfor også et stort kendskab til nogle af de genveje, der kan være med til at trække begivenheder til Danmark og gøre det lettere at afvikle dem. Sport Event Denmark er etableret af og finansieret af den danske regering og Danmarks Idræts-Forbund.

www.sporteventdenmark.com

Wonderful Copenhagen

Wonderful Copenhagen har til formål at skabe øget turisme samt tiltrække kongresser og andre events til Region Hovedstaden. Wonderful Copenhagen arbejder bl.a. med markedsføring, events og innovation.
 
Wonderful Copenhagen blev dannet som en erhvervsdrivende fond i 1992 af Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Københavns Amt, Erhvervsministeriet, Danmarks Turistråd, Københavns Turistforening og Københavns City Center. Organisationen ledes af en bestyrelse. Adm. direktør er Lars Bernhard Jørgensen.
 
www.visitcopenhagen.dk