ENGLISH
Del

Få VM Halvmaraton-rabat på First hoteller i København i forbindelse med IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 

Som deltager i VM Halvmaraton kan du gøre brug af en særlig VM-rabat på tre forskellige First-hoteller i København. Både deltagere og ledsagere vil få fratrukket cirka 15 % af den normale pris, hvis man gør brug af VM Halvmaraton-koden i forbindelse med booking af hotelværelse: FHCWHM14.

Vælg mellem disse tre centralt placerede hoteller fra First-kæden:


First Hotel Excelsior 

First Hotel Excelsior: I centrum af København tæt på Hovedbanegaarden og Tivoli ligger First Hotel Excelsior. First Hotel Excelsior blev renoveret fra 2008-2010 og tilbyder 100 hyggelige værelser, morgenmadsrestaurant og et hyggeligt bibliotek, der fungerer som mødelokale for op til 14 personer. I First Hotel Excelsiors hyggelige gårdhave kan man nyde roen og en kold forfriskning efter en lang dag, uanset om man har været på arbejde eller haft travlt med at nyde de mange spændende tilbud, København har at byde på lige rundt om hjørnet.

Læs mere eller book dette hotel. 
First Hotel Kong Frederik

First Hotel Kong Frederik er det oplagte valg for den rejsende som værdsætter central beliggenhed og værelser, der oser af eklektisk byhus-atmosfære. First Hotel Kong Frederik kombinerer charmen og personligheden fra et boutique-hotel med en høj servicestandard. Gå på opdagelse i Københavns pulserende byliv og kom tilbage på First Hotel Kong Frederik og få en nattesøvn, som er en konge værdig. Velkommen til First Hotel Kong Frederik!

Læs mere eller book dette hotel. First Hotel Copenhagen

First Hotel Copenhagen er et anderledes hotel i farver, service og design. First Hotel Copenhagen er strategisk perfekt placeret uanset om du kommer kørende, sejlende eller flyvende. Og bilen parkerer du gratis. First Hotel Copenhagen har topmoderne konferencefaciliteter og tilbyder gastronomi på højt niveau. På First Hotel Copenhagen smelter stil og substans sammen og møder den moderne nomades krav om modernitet, tilgængelighed og individuel service. Her mærker du den gode stemning, føler dig velkommen og professionelt behandlet. Vores fokus er nærvær, entusiasme og personlighed, og vores mål er at give dig en helt særlig hoteloplevelse.

Læs mere eller book dette hotel.