ENGLISH
Del

Om IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014

Visse ting sker kun én gang i livet...

... Sådan er det også med IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014, der rammer København den 29. marts 2014. Den dag vil 30.000 motionsløbere føle sig som én privilegeret gruppe. Som de heldige og de hurtige, der fik sikret sig et startnummer i tide.

Forrest i det store felt vil verdens absolut bedste løbere stå. Kameraer og helikoptere vil snurre i luften. Verdens blik hviler på København - på Christiansborg Slotsplads, hvor startskuddet lyder. Herefter er det bare om at nyde det i en time eller to - eller hvor lang tid det nu tager dig at løbe de 21,1 km gennem hovedstadens totalt afspærrede gader.

Som noget hidtil uset har det internationale atletikforbund - IAAF - givet grønt lys for, at et kæmpe felt på 30.000 motionister får lov til at løbe med lige bagefter stjernerne, hvoraf de berømte superatleter fra Kenya og Etiopien forventes at sætte deres markante fodaftryk i Københavns gader. Det bliver uden tvivl det hurtigste løb nogensinde på dansk grund. Så god og gennemtænkt er ruten. Så gode er de forreste løbere. Ja, måske ser en ny verdensrekord lyset?

Én dag, ét løb, én chance
Men IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton er meget mere end det! Det bliver én stor manifestation af glæden ved at løbe. For én gangs skyld må al trafik vige for de mange fødder.
Det er den ene dag, som vi tæller ned til her på siden.

IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton bliver den største internationale løbebegivenhed i Danmark nogensinde. Dansk Atletik Forbund har været i gang i et godt stykke tid allerede med planlægningen. Alt bliver gjort for at gøre begivenheden til noget helt særligt og et VM værdigt – på alle tænkelige måder - for dig og de 29.999 andre. Og vi fortsætter, indtil alle er nået i mål.