ENGLISH
Del

Generelle deltagerbetingelser ved IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014

(Gældende pr. 1. november 2012)
IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 gennemføres efter DAFs og  IAAFs regler.

Kontrollér din tilmelding
Kontrollér at alle oplysninger er korrekte. Det er specielt vigtigt, at den indtastede e-mail adresse, som bliver brugt til at modtage bekræftelse/e-mail kvittering, er korrekt. Du kan rette i dine oplysninger i deltagerlisten, hvis de ændrer sig inden VM.

Arrangør
Dansk Atletik Forbund (CVR nummer: 46 21 71 28)
Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
www.dansk-atletik.dk

Priser
Alle priser er i danske kroner (DKK). 
Betalingen for din online tilmelding bliver trukket fra dit pengeinstitut efter, at din ordre er registreret og dit kreditkort godkendt. Tilmeldingsgebyret på 595kr. til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 er momsfrit, eftersom Dansk Atletik Forbund ikke er momsregistreret.

Betalingskort 
Der kan betales med følgende kort ved tilmelding til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014:

Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, American Express og JCB.
Når du betaler med betalingskort, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

Netbetaling og sikkerhed
Alle data bliver sendt krypteret direkte til Nets, og data bliver ikke opbevaret af sikkerhedsmæssige årsager hos Dansk Atletik Forbund.

Ekspeditionsgebyr 
For at kunne modtage kortbetaling betaler danske e-butikker gebyrer til Nets.
Dansk Atletik Forbund påtager sig gebyret for betaling med Dankort (inklusiv eDankort og Visa Dankort).
Betaling med andre typer kort vil automatisk blive pålagt Nets gebyr.
Internationale kort 
American express  
Alle tilmeldinger vil blive pålagt et gateway administrationsgebyr på 1,87kr.

Fortrydelse og tilbagebetaling
Der er ingen fortrydelsesret. Tilmeldingen er bindende, når betalingen er foretaget.
Løbsarrangementer falder ind under rekreative fritidsaktiviteter og er derfor i følge forbrugeraftaleloven ikke underlagt fortrydelsesret. Dansk Atletik Forbund foretager derfor ikke tilbagebetaling af indbetalte startgebyrer. 

Når du først er tilmeldt, kan det betalte beløb altså ikke refunderes.

I din deltagerprofil på deltagerlisten kan der foretages navneændringer mod et gebyr på 100 DKK.

Aflysning
I tilfælde af aflysning pga. force majeure eller andre omstændigheder, som arrangøren ikke kan pålægges ansvar for, er der ikke mulighed for refundering af startgebyr og tabte omkostninger i forbindelse med arrangementet.

Kvitteringsmail
Modtager du ikke din kvitteringsmail skal du kigge i din spammappe, hvor mailen kan havne.

Sortbørshandel
Sortbørshandel er ulovlig i Danmark og vil blive retsforfulgt. Salg af VM startnumre til overpriser anses som sortbørshandel.

Deltagelse
Deltagere skal fylde mindst 16 år i 2014 for at kunne deltage i IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014. Deltagere under 18 år bekræfter med sin tilmelding, at forældre eller værge har givet sin accept til den mindreåriges deltagelse i IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 .
Eftersom motionsfeltet løber lige efter elitefeltet, og elitefeltet skal ligge forrest, vil det ikke være muligt, at deltage som kørestolsbruger. 

Diskvalifikation
Dansk Atletik Forbund forbeholder sig retten til at afvise tilmeldte deltagere. En deltager kan diskvalificeres, hvis det officielle startnummers udseende ændres, især hvis sponsornavnene bliver ukendelige.
Det er ikke tilladt at have cyklende ledsagere på ruten. Overtrædelse af dette vil medføre øjeblikkelig bortvisning. 
Deltagere med en bedste tid på 1:03:00/mænd og 1:13:00/kvinder, eller under, kan ikke deltage. Hvis man bliver afvist får man sit fulde tilmeldingsgebyr retur. Tidsrammen for løbet er 3 timer. Herefter lukker løbet. Makstiden markeres af løbsofficials bagerst i feltet.

Levering af Finisher-trøje
Finisher-trøjen leveres i forbindelse med selve IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton. Trøjen vil ikke kunne byttes.

Hvor og hvornår kan jeg hente mit startnummer og min bip?
Startnummer skal afhentes på sportsmessen Copenhagen 2014 Expo i Spartahallen på Østerbro i København i dagene 25-28 marts 2014. Læs mere her

Kan jeg hente startnummer på løbsdagen? 
Startnumre til IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton vil i yderst begrænset omfang kunne hentes på selve løbsdagen lørdag 29. marts 2014 kl. 8.00-11.00 på Rådhuspladsen i København. Al form for afhentning af startnummer på løbsdagen sker imidlertid på eget ansvar, hvilket bl.a. betyder, at forsinkelser som følge af f.eks. trafikale problemer, kø til afhentningsstedet og lign. vil være den enkelte løbers ansvar. VM Halvmaraton-arrangørerne anbefaler derfor alle deltagere at afhente startnummer på Copenhagen 2014 Expo i dagene 24-28 marts i Sparta Hallen på Østerbro. 

Dansk Atletik Forbunds brug af personlige oplysninger 
Når du tilmelder dig IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014, har vi brug for en række personlige oplysninger for at kunne ekspedere din tilmelding og efterfølgende resultatformidling, samt for at opretholde den nødvendige kommunikation mellem deltager og Dansk Atletik Forbund. 
Dine oplysninger vil ikke blive viderebragt eller solgt til tredjepart - dog vil nogle oplysninger blive videregivet til VM leverandører, hvis nødvendigt i forbindelse med VM.

Forbehold for fejl og mangler
Dansk Atletik Forbund tager forbehold for eventuelle fejl og mangler i priser og arrangementsbeskrivelser.

Ruten og programmet præsenteret på hjemmesiden kan blive opdateret løbende.

Ansvar 
Ved online tilmelding bekræftes at deltagelse i IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014 sker på eget ansvar. Ved accept af tilmeldingen erklærer man sig sund og rask og accepterer, at arrangøren ikke kan drages til ansvar for skader, deltageren pådrager sig selv eller andre under løbet og som ikke kan tilskrives arrangørens forhold.

Ophavsret
Ligeledes bekræfter deltagerne, at de er indforstået med at fotos, filmoptagelser, interviews og lign. hvori de optræder i forbindelse med IAAF/AL-Bank VM Halvmaraton 2014, efterfølgende frit kan benyttes af Dansk Atletik Forbund.

Kundeservice - kontakt os
Har du spørgsmål eller problemer, er du altid velkommen til at kontakte Dansk Atletik Forbund.
Tlf.: 43 26 23 08
info@copenhagen2014.dk

Åbningstider: mandag - fredag kl. 9:30-15:30

DAFs kontor