ENGLISH
Del

Nationale Leverandører
Carlsberg Nordic

Carlsberg Nordic er en ny øl, der kun indeholder 0,5% alkohol. Det er en nyhed til alle de tidspunkter i dit liv, der fortjener en god øl. Vi har lavet den i to varianter: Gylden Bryg er en forfriskende øl med noter af aromahumle og med frisk, blomsterende duft, mens Blond er en uklar, ravgylden øl med god fylde og krydret karakter. Da ni Carlsberg Nordic svarer til én genstand, er de brygget til dig – og til mad, til fest, til tørst og til fritid. Og så er der 50% færre kalorier i.

Smag en Carlsberg Nordic til World Half Marathon, hvor vi deler dem ud på pladsen, eller læs mere om Carlsberg Nordic her: www.carlsbergnordic.dk

LeasePlan

LeasePlan-koncernen er en finansiel virksomhed med speciale i fleet management - finansiering og drift af bilflåder, det vil sige person-, vare- og lastbiler. LeasePlan er det førende fleet management selskab i verden. Leaseplan råder over 1,3 millioner biler og har mere end 50 års erfaring. I dag kan du møde os i foreløbig 31 lande, hvor 6000 medarbejdere er klar til at tage godt imod dig.

 
I Danmark har Leaseplan ca. 75 medarbejdere, og den adm. direktør hedder Lars Eegholm. LeasePlan Danmark administrerer mere end 25.000 biler for virksomheder og kommuner.

Leaseplan er ejet af blandt andet Volkswagen Bank. LeasePlan Danmark er 100% ejet af LeasePlan Corporation N. V., som er ejet 50:50 af Volkswagen Bank GmbH og Fleet Investments B.V. - et investeringsselskab, der ejes af den tyske bankmand Friedrich von Metzler. Hovedkontoret ligger i Almere, Holland.

Læs mere om Leaseplan her: www.leaseplan.dk


Maxim

I 25 år har vi gjort sportsfolk stærkere, hurtigere og bedre forberedt til at klare enhver udfordring. Vi ved alt om sportsernæring, og vi har udviklet vores produkter i tæt samarbejde med ernæringseksperter og nogle af de mest stædige, viljestærke og målrettede atleter. Vores produkter giver din krop alt det, den har brug for til at præstere før, under og efter træning. Alt, undtagen viljestyrke. Den må du selv komme med.

Vi har taget de tre hjørnesten indenfor sportsernæring – kulhydrater, væske og protein - og optimeret disse i kombinationer som passer til lige præcis dine træningsbehov.

Uanset om du træner for at løbe længere, blive hurtigere eller bygge dig stærkere, så har vi et perfekt balanceret produkt til dig, udviklet på ovenstående tre hjørnesten.

Maxim er den originale ekspert på området. Uanset hvilken sport du dyrker og på hvilket niveau, kan vi hjælpe dig til at skubbe dig selv til grænserne og opnå maksimale resultater.

Læs mere om Maxim her: www.maxim.dk
Pixum

Allerede i 2000 startede Pixum som et af de første firmaer i fotofremkaldelsesbranchen over nettet. I tiden derefter havde Pixum en betydelig andel i, at onlinebestilling af fotoprodukter er blevet så populær i Tyskland og i andre europæiske lande. I mellemtiden er Pixum blevet en af Tyskland’s førende online fototjenester og gælder i hele Europa som en af branchens førende.

Sortimentet omfatter flere hundrede attraktive og højkvalitative produkter med fællesnævneren foto som f.eks. Pixum fotobøgerne, individuelle korthilsener, storformater, fotogaver og fotofremkaldelser. Kunderne kan designe og bestille deres fotoprodukter via die forskelligste platforme med den gratis Pixum fotobogssoftware, i Pixums netbutik. 

På Pixum.dk har kunderne ligeledes mulighed for at uploade og gemme deres billeder i onlinealbum og med communityfunktionerne dele disse album med venner og bekendte.

Læs mere om Pixum her: www.pixum.dk