ENGLISH
Del

VM Halvmaraton bliver også en musikfest - rigtig mange bands og DJs har meldt sig til at spille langs ruten lørdag 29. marts 2014

Ved de årlige London Marathon og Berlin Marathon, som er nogle af verdens største maratonbegivenheder, bugner byens gader fra morgenstunden af feststemte publikummer og bands, der stiller sig op langs ruten for at være med til årets løbefest. Stemningen denne dag er usammenlignelig, foråret står for døren og massevis af glade bands er med til at gøre dagen til en verdensklasse-event.

Også til VM Halvmaraton i København vil der være masser af musik langs ruten. Mange bands og DJs har tilmeldt sig til at underholde løbere og publikum lørdag 29. marts i København.

I tilskuerprogrammet får du dels en oversigt over al den musik, du kan høre langs VM-ruten dels en oversigt over de caféer, der på en eller anden måde vil markere, at der er VM Halvmaraton i byen. Print det og hæng det op på din arbejdsplads, din skole, din café, i klubben, i din opgang eller hvor du nu færdes.