ENGLISH
Del

230.000 HEROES: VM-FOTO-BOGEN ER NU TIL SALG - GØR BOGEN UNIK OG PERSONLIG MED DIT HELT EGET VM-BILLEDE! 

VM Halvmaraton-fotobogen er nu klar og kan købes på pixum.dk/copenhagen2014. Bogen indeholder billeder fra VM Halvmaraton samt et lille udpluk af de mange rosende ord, vi har modtaget de seneste uger. Bogen koster 250 kr. 


Læs mereVORES VM-FOTOBOG BUGNER AF SKØNNE BILLEDER FRA VM 


VM Halvmaraton-fotobogen er fuld af verdensklassefotos fra VM Halvmaraton samt et lille udpluk af de mange rosende ord, vi modtog i ugerne efter VM. 

Vi havde seks fotografer rundt i København under VM, og sammen har vi valgt nogle af deres mange stjerneskud fra atletikhistoriens største løbefest i København nogensinde. 

Bemærk at du kan bladre i bogen, inden du køber den på pixum.dk/copenhagen2014. 

Bogen koster 250 kr. og kan købes her.

VM I HALVMARATON OVERSTEG DE VILDESTE FORVENTNINGER


Knap to måneder er der gået, siden Dansk Atletik Forbund var vært for verdensmesterskaberne i halvmaraton i København lørdag 29. marts. Den sidste opgave i VM-værtskabet er aflevering af en samlet rapport for VM til det internationale atletikforbund, og evalueringen af samtlige aktiviteter og det samlede forløb er i fuld gang. Det står dog helt klart, at DAF’s værtskab blev en succes, der langt overstiger alle de forventninger, der forinden var til begivenheden! Fra alle sider er der indkommet roser for afholdelsen af en begivenhed, som af IAAF forud for VM blev betegnet som atletikkens p.t. største ”Game Changer” – så store var forventningerne til vores ide om at lade motionsløbere løbe med i VM-løbet. Læs mere her.